plannedspace
Architecture, Art and Design
plannedspace
ZoomInfo
nothingtochance:

Apartament in Wrocław 2014 / monika rogusz
nothingtochance:

Apartament in Wrocław 2014 / monika rogusz
nothingtochance:

Apartament in Wrocław 2014 / monika rogusz
kazu721010:

Conversion Hammergut / EM2N
ZoomInfo
designcube:

MIA: Pellet Stove by Olimpia Splendid
designcube:

MIA: Pellet Stove by Olimpia Splendid
designcube:

MIA: Pellet Stove by Olimpia Splendid
designcube:

MIA: Pellet Stove by Olimpia Splendid
ZoomInfo
ildivalicsek:

overlap
ildivalicsek:

overlap
ildivalicsek:

overlap
ildivalicsek:

overlap
ildivalicsek:

overlap
ildivalicsek:

overlap
ildivalicsek:

overlap
ildivalicsek:

overlap
ildivalicsek:

overlap
ildivalicsek:

overlap
ZoomInfo
archatlas:

Micro Cluster Cabins Reiulf Ramstad Architects
"The client wanted a cabin for the whole family, but at the same time it needed to be divisible in some way. The solution was a cluster of three structures, which can be used individually. Each of the buildings is defined as a clarified geometric volume, organized around the outdoor area that binds them together as one unit.
Toward the northeast, a hill borders and defines the site, together with the view in the opposite direction. The spatial interaction between landscape and the structure creates a beneficial microclimate. This is reflected by the structures’ southwest orientation, where the gable end is glazed. In the other directions the buildings appear more closed.”
archatlas:

Micro Cluster Cabins Reiulf Ramstad Architects
"The client wanted a cabin for the whole family, but at the same time it needed to be divisible in some way. The solution was a cluster of three structures, which can be used individually. Each of the buildings is defined as a clarified geometric volume, organized around the outdoor area that binds them together as one unit.
Toward the northeast, a hill borders and defines the site, together with the view in the opposite direction. The spatial interaction between landscape and the structure creates a beneficial microclimate. This is reflected by the structures’ southwest orientation, where the gable end is glazed. In the other directions the buildings appear more closed.”
archatlas:

Micro Cluster Cabins Reiulf Ramstad Architects
"The client wanted a cabin for the whole family, but at the same time it needed to be divisible in some way. The solution was a cluster of three structures, which can be used individually. Each of the buildings is defined as a clarified geometric volume, organized around the outdoor area that binds them together as one unit.
Toward the northeast, a hill borders and defines the site, together with the view in the opposite direction. The spatial interaction between landscape and the structure creates a beneficial microclimate. This is reflected by the structures’ southwest orientation, where the gable end is glazed. In the other directions the buildings appear more closed.”
archatlas:

Micro Cluster Cabins Reiulf Ramstad Architects
"The client wanted a cabin for the whole family, but at the same time it needed to be divisible in some way. The solution was a cluster of three structures, which can be used individually. Each of the buildings is defined as a clarified geometric volume, organized around the outdoor area that binds them together as one unit.
Toward the northeast, a hill borders and defines the site, together with the view in the opposite direction. The spatial interaction between landscape and the structure creates a beneficial microclimate. This is reflected by the structures’ southwest orientation, where the gable end is glazed. In the other directions the buildings appear more closed.”
archatlas:

Micro Cluster Cabins Reiulf Ramstad Architects
"The client wanted a cabin for the whole family, but at the same time it needed to be divisible in some way. The solution was a cluster of three structures, which can be used individually. Each of the buildings is defined as a clarified geometric volume, organized around the outdoor area that binds them together as one unit.
Toward the northeast, a hill borders and defines the site, together with the view in the opposite direction. The spatial interaction between landscape and the structure creates a beneficial microclimate. This is reflected by the structures’ southwest orientation, where the gable end is glazed. In the other directions the buildings appear more closed.”
archatlas:

Micro Cluster Cabins Reiulf Ramstad Architects
"The client wanted a cabin for the whole family, but at the same time it needed to be divisible in some way. The solution was a cluster of three structures, which can be used individually. Each of the buildings is defined as a clarified geometric volume, organized around the outdoor area that binds them together as one unit.
Toward the northeast, a hill borders and defines the site, together with the view in the opposite direction. The spatial interaction between landscape and the structure creates a beneficial microclimate. This is reflected by the structures’ southwest orientation, where the gable end is glazed. In the other directions the buildings appear more closed.”
archatlas:

Micro Cluster Cabins Reiulf Ramstad Architects
"The client wanted a cabin for the whole family, but at the same time it needed to be divisible in some way. The solution was a cluster of three structures, which can be used individually. Each of the buildings is defined as a clarified geometric volume, organized around the outdoor area that binds them together as one unit.
Toward the northeast, a hill borders and defines the site, together with the view in the opposite direction. The spatial interaction between landscape and the structure creates a beneficial microclimate. This is reflected by the structures’ southwest orientation, where the gable end is glazed. In the other directions the buildings appear more closed.”
archatlas:

Micro Cluster Cabins Reiulf Ramstad Architects
"The client wanted a cabin for the whole family, but at the same time it needed to be divisible in some way. The solution was a cluster of three structures, which can be used individually. Each of the buildings is defined as a clarified geometric volume, organized around the outdoor area that binds them together as one unit.
Toward the northeast, a hill borders and defines the site, together with the view in the opposite direction. The spatial interaction between landscape and the structure creates a beneficial microclimate. This is reflected by the structures’ southwest orientation, where the gable end is glazed. In the other directions the buildings appear more closed.”
archatlas:

Micro Cluster Cabins Reiulf Ramstad Architects
"The client wanted a cabin for the whole family, but at the same time it needed to be divisible in some way. The solution was a cluster of three structures, which can be used individually. Each of the buildings is defined as a clarified geometric volume, organized around the outdoor area that binds them together as one unit.
Toward the northeast, a hill borders and defines the site, together with the view in the opposite direction. The spatial interaction between landscape and the structure creates a beneficial microclimate. This is reflected by the structures’ southwest orientation, where the gable end is glazed. In the other directions the buildings appear more closed.”
via redhousecanada
ZoomInfo
architags:

Oopeaa Office for Peripheral Architecture. Sauna Tonntu. Finland. photos (c) Mikko Auerniitty
The sauna, designed by Anssi Lassila, is located on top of a rock outcropping that rises 200 meters above sea level. It is reachable by a cornfield path leading to a sheltered terrace. This kind of a journey has traditionally been part of the purification process in preparation for the sauna. The sauna structure itself is an adaptive reuse of a 19th-century granary, later used as a barn and moved to its present site in the 1940s.
architags:

Oopeaa Office for Peripheral Architecture. Sauna Tonntu. Finland. photos (c) Mikko Auerniitty
The sauna, designed by Anssi Lassila, is located on top of a rock outcropping that rises 200 meters above sea level. It is reachable by a cornfield path leading to a sheltered terrace. This kind of a journey has traditionally been part of the purification process in preparation for the sauna. The sauna structure itself is an adaptive reuse of a 19th-century granary, later used as a barn and moved to its present site in the 1940s.
architags:

Oopeaa Office for Peripheral Architecture. Sauna Tonntu. Finland. photos (c) Mikko Auerniitty
The sauna, designed by Anssi Lassila, is located on top of a rock outcropping that rises 200 meters above sea level. It is reachable by a cornfield path leading to a sheltered terrace. This kind of a journey has traditionally been part of the purification process in preparation for the sauna. The sauna structure itself is an adaptive reuse of a 19th-century granary, later used as a barn and moved to its present site in the 1940s.
architags:

Oopeaa Office for Peripheral Architecture. Sauna Tonntu. Finland. photos (c) Mikko Auerniitty
The sauna, designed by Anssi Lassila, is located on top of a rock outcropping that rises 200 meters above sea level. It is reachable by a cornfield path leading to a sheltered terrace. This kind of a journey has traditionally been part of the purification process in preparation for the sauna. The sauna structure itself is an adaptive reuse of a 19th-century granary, later used as a barn and moved to its present site in the 1940s.
architags:

Oopeaa Office for Peripheral Architecture. Sauna Tonntu. Finland. photos (c) Mikko Auerniitty
The sauna, designed by Anssi Lassila, is located on top of a rock outcropping that rises 200 meters above sea level. It is reachable by a cornfield path leading to a sheltered terrace. This kind of a journey has traditionally been part of the purification process in preparation for the sauna. The sauna structure itself is an adaptive reuse of a 19th-century granary, later used as a barn and moved to its present site in the 1940s.
architags:

Oopeaa Office for Peripheral Architecture. Sauna Tonntu. Finland. photos (c) Mikko Auerniitty
The sauna, designed by Anssi Lassila, is located on top of a rock outcropping that rises 200 meters above sea level. It is reachable by a cornfield path leading to a sheltered terrace. This kind of a journey has traditionally been part of the purification process in preparation for the sauna. The sauna structure itself is an adaptive reuse of a 19th-century granary, later used as a barn and moved to its present site in the 1940s.
kazu721010:

House G / Hammerschmid, Pachl, Seebacher Architekten
redhousecanada:

historicaltimes:
One of 6 ever built, a 1934 Texaco Diamond T Doodlebug tanker truck. The Diamond T Doodlebug’s body was made by Heil Co. None are known to exist today. Colorized image
Read More